perjantai 11. helmikuuta 2011

kevät

Taas vaihteeksi oikein kunnon pakkaspäivä. Vähäkös aamusella jännitti startata autoa, kun en ole vieläkään laitattanut siihen logilämmitintä. Hyvinhän tuo Poloseni kuitenkin ekalla väännöllä lähti. 

Olen hakenut pariin työpaikkaan jotka ovat enemmän ammattiani vastaavia.Tein innostuksissani jopa pienimuotoisen portfolion töistäni. Nyt sitten jännitän tärppääkö??? Epäilen kyllä, sillä ainakin toisessa niistä olen huomattavasti pätevämpi koulutukseltani ja työkokemukseltani kuin siellä olevat esimiehet. No, en ainakaan ole epäpätevä. huoh.. Joskus tuntuu ettei koulutuksesta ole muuta kuin haittaa. Ainakin kun etsii itselleen 'lähes'ammattiaan vastaavaa työtä. Rivityöntekijöille näyttä olevan paikkoja vaikka millä mitalla, mutta niihin ei pääse jos on esimieskoulutus ja vielä työkokemusta. Pitäisiköhän valehdella ammattiosaaminen ja työuransa, ettei vain olisi ylipätevä,,, naurettavaa .Tässä on hurahtanut neljä kuukautta siitä, kun tapasin rumpaliprinssini. Ei sitä voi oikein uskoa kuinka yksi tapaaminen voi muuttaa elämää. Niin vain sattui käymään eikä ainakaan vielä ole harmittanut. Elämä on niin mutkikasta ja arvaamatonta. Ei koskaan voi tietää mihin jokin tietty valinta lopulta vie. Täytyy muistaa olla kiitollinen voimaa antavista onnenhetkistä. Niitä tarvitsee silloin kun murhe murtaa.
Aika menee kuin siivillä ja heti on kevät. Ja minä kesänlapsi onnellista odotusta täynnä.

     Syli
Tulen luoksesi 
kuin valo
kuusikon takaa -
silmunvihreä, viaton

Sinä kannat minua
    kuin pihkantuoksuinen polku
 viet ihosi lämpimään 
metsään
Oi kuusenkerkkä
kevät
    - rakastettuni -

- Acu Storträsk -

5 kommenttia:

 1. no ollaanhan siel viel tolopillaa ku ei oo tekstiä tullu vähäaikaa. Kiva "kuulla" et hyvin menee teä "orkesterillä". Ps, ookkos hokannu et alkaa olla hiven kevättä ilimasa ? :D

  VastaaPoista
 2. niin se vain saattaa elämä muuttua :)
  tääl odotetaan jo kovin mopokelejä!!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kivaa. Olen iloinen puolestasi. Sinulla on täällä ikuinen kesä, vaikka ulkona on talvi.. Toivon että työnhakusi tärppää, itselläni ei onnistunut, joten pitää keksiä jotakin muuta.

  VastaaPoista
 4. haloohaloohaloo! missäs sitä mennään? saitko töitä kun et ole tänne ehtinyt? vai viekö rumpaliprinssi kaiken ajan :))
  mites käsi, pääsetkös kohta ajelemaan?
  (minä sain omat ajovermeet...siellä ovat ihanuuden kaapissa kelejä odottamassa!)

  VastaaPoista
 5. kaksi vuotta hurahtanut.. hyvää vappua 2013.. muutenkin keväisiä keveitä päiviä ja iloista kesän odottelua, voi hyvin

  VastaaPoista