sunnuntai 19. syyskuuta 2010

ohi on

Vihdoinkin kotona ja leikkaus on ohi. Jonka piti kestää noin tunnin jonka jälkeen pääsisin kotiin. Jouduinkin jäämään sinne yöksi sillä särkylääkkeet olivat kuulema voimakkaita  ja sanoivat, että aamusella klo. 7.00 vaihtavat vielä uudenlaisen kipsin. Kerroin heille että yhdeksältä minulla on sovittu aika kaupungille erääseen toimistoon ja illalla luvattiin ettei ole mitään hätää, kerkeän vallan mainiosti yhdeksään.
Aamusella seitsemän maissa kyselin kipsin vaihdosta ja hoitajat totesivat ettei vaihtaja tule kuin kahdeksalta , eikä koneet kuulema kerkeä lämmitä määräaikaan mennessä.. just joo.
Turhaanpa pyörin siellä sitten valveilla ja kuuntelin kuorsausta vieruspediltä. Joudun sitten ma.aamuna uudelleen hospitaliin kipsin vaihtoon. Kivahan tu kun on taas jotakin varattua ohjelmaa jo ensiviikoksikin. Ettei tarvitseruveta sitä keksimällä keksimään. Jospa tämä käsi nyt paranisi pikaisesti, sillä nyt tällä ei todella saa minkäänlaista otetta. Peukku ja etusormi on kipsattu ja paketti on niin valtava ettei se sovi minkään takin hihaan.

6 kommenttia:

  1. juuri äsken ajattelin miten sulla mahtoi mennä! toivottavasti käsi nyt paranee - ja onneksi wiljo löytyi!

    VastaaPoista
  2. Aikaa ja kärsivällisyyttä se vaatii ja varsinkin sitä kärsivällisyyttä.Kyllä siitä vielä hyvä käsi tulee.Saisitkohan viikonlopuksi kuskia,et pääsisit Miitingissä pyörähtämään.Oishan sekin vähän vaihtelua,eikö?Ja olis kiva nähdä:))

    VastaaPoista
  3. No nii täällähän hän jo tekstiä vääntää ja meitsi eekoos kyselee. Ja nyt jos malttas riehkasematta parannella ihteään ? Hyvää viikonloppua , vaik sit käs paketis :-)

    VastaaPoista
  4. No just riittävän kauan pidit sormea mulle pystyssä, sain asunnon Turusta ! Kiitos Sormellesi! Ja pikaista paranemista teille molemmille (sää ja sormi) t. pq

    VastaaPoista
  5. Kiitos teitille kaikille. Joudun varmaankin tämän viikonlopun laiskottelemaan, en kertakaikkiaan pysty tällä kädellä mitään tekemään. Mutta sitten ens viikonvaihteessa pitäisi tehdä kahta enemmän ja saada kaikki kuntoon ennen 29.9 vuokralaisten tuloa. ONNEA UUTEEN KOTIIN PEEQU

    VastaaPoista
  6. Toipumisia Sinulle paloma, vähän myöhässä tosin mutta tuskin olet vielä ihan presiis kuitenkaan?

    VastaaPoista