maanantai 4. lokakuuta 2010

läheisyyden haluinen...

Kyllä mä olen sitten aika yksoikonen ja vajakki, kun en ymmärrä. 
Eräs mielenkiintoisen tuntuinen herrashenkilö meilaili. Ja tuumasi muutaman meilinsä jälkeen, että vaikutan aika läheisyyden haluiselta. 
Vastasin mielestäni aivan korrektisti:  
'Mielestäni jokainen terveellä tunneälyllä ja itsetunnolla varustettu ihminen kaipaa läheisyyttä. Mutta se keneltä sitä vastaan ottaa, riippuu taas henkilökemioista, luottamuksesta, ym. seikoista'

Hän kirjoittikin seuraavassa meilissään seksistä ja pyysi saada soittaa minulle. En kyllä ole pitänyt tapanani heittää numeroani muutaman minuutin tuttavuuden jälkeen ja kerroinkin sen hänelle.

Mutta mielestäni läheisyys ei ainoastaan ole seksiä, vaan paljon, paljon muutakin. huoh. Siihempä meilailumme lopahti.... Taidan olla aikamoinen kranttukin,,, Joten se siitä sitten.




4 kommenttia:

  1. Älä sure,täällä toinen yhtä kranttu.Läheisyys on todella muutakin.Ja,mitään hyvää ei odota koskaan liian kauan:)

    VastaaPoista
  2. Kyllä meitä kranttuja taitaa olla melkoisesti. Itsellä samoja kokemuksia. Eipä anneta itseämme esineiksi.Miehethän ovat paljon yksioikoisempia, olen huomannut.

    VastaaPoista
  3. sm , olen kanssasi samaa mieltä ja anjuusalle, emmää aiskaa oo yksoikonen , ehkä yksinkertainen ? Jou , paloma ,ei niit nummeroi kaikille het kohta äkkiä passaa heitellä, ties mitä tulee paluupostis , hattiwatteja ?

    VastaaPoista
  4. Hmm...Kyllä mää numeroit annan. Mutta en kenelle tahansa. Toisten kaa olemma meilailleet pitkään ja luottamus sekä kipinää on syntynyt ja jokunen on sitten sellainen 'sielunveli' jonka kaa ei ole tarkoituskaan mennä ystävyyttä pidemmälle.

    VastaaPoista