perjantai 19. marraskuuta 2010

rauhoittava metsälenkki

Tämäkin päivä on jo kääntymässä iltaan. Lapsukaiset läksivät isälleen, eikä rumpaliprinssikään pääse tulemaan tänä itana. Olen siis aivan yksin ja ikävissäni :,(

Kävisin aamupäivällä koirien kanssa metsässä (niitä onkin luonani nyt kolme kappaletta) Otin kameran mukaani, sillä ilma oli kaunis ja aurinkokin paisteli. 
Eräs puunjuuri odotteli minua polulla ja tarttui kengänkärkeeni. Samanaikaisesti Kassu vetäisi napakasti ja minä lensin rähmälleni kiven päälle. Tietenkin otin vastaan kipeällä kädelläni kun talutushihna oli terveessä kädessä. Vitjatti kun sattui polveen ja käteen,,, kamerakin luiskahti takin kauluksesta kivelle, mutt' ei rikkoutunut. 

Sitten vielä tuli pari venäjänvinttikoiraa vastaan polulla. Vande ja Wiljo eivät ole koskaan reakoineet toisiin koiriin metsässä vapaana ollessaan. Mutta nyt Kassu urahti hiukan vinttikoirille ja silloin nousi oikea älämöly. Vandemarin sain kuitenkin lopettamaan ärinän välittömästi, mutta Wilikki juoksi vielä vinttikoiruuksien jälkeenkin haukkumaan,,, eto rääpäle kuvitteli olevansa isompikin kuin vain kahden kilon varaosa. On kyllä ylisuuri ego pikkupirulaisella. 

Se olikin oikein antoisa ja rauhoittava metsälenkki. Siivosin sitten suutuspäissäni etupihalta lumet ja sain jopa kiukussani tyhjennettyä suihkulähteenkin, joten lenkkeily kannatti. 

Tässä yksi kuva metsästä tänään.


Kohtaaminen


Kivi tuli vastaan
Ei väistänyt vaikka kävelin kohti,
ei kavahtanut vaikka kosketin,
kylmyyttään valitti...
Ymmärsin.


-Acu Storträsk-

3 kommenttia:

  1. onneksi et pahemmin satuttanut?
    minulla oli se nuorempi lapin porokoira, narttu, hoidossa ja tavattiin koirasusi. mieletön rähinä päälle! narttu murisi ja haukkui, näytti hampaita selkäkarvat pystyssä, koirasusi (leikattu uros) ei välittänyt pätkääkään, kierteli kauempana...sen isäntää narttu kyllä nuoleskeli!

    VastaaPoista
  2. Upeaakin upeampi kuva ! Mielikuvituksen pesä satumetsässä, arvelen.
    Varos ny vähän ystävä kulkiessas, tosin korjatut, leikatut, katkotut osat yleensä kestää, kipua toki tuottaa! Halit !

    VastaaPoista
  3. No jopas sattukin taas kurjasti, toivottavasti käsi ei kuitenkaan loukkaantunut ja kuva on todellakin aika jännä..

    VastaaPoista