keskiviikko 3. marraskuuta 2010

normikuumeko vai adHD???

Talvi on kohta ovella, joten on aika suunnata katse ensikesän harrastuksiin. hmm... pyöräkuume nousee taasen. Minkä sille sitt' tekee???  Pikkumustani kuuluu historiaan, vaikkakin sitä vielä ikävä onkin. 
Yhdessä tuumin olemme katselleet uutta mopoo huo... Siis Hän on niitä etsinyt ja mä olen vähän niin kuin ollut mukana. Jotenkin ajatukset nyt näyttävät kallistuvan tiettyyn merkkiin. Toki olen ottanut selvää ihan hikipediasta asti ja hyvältä näyttävät arvostelut. Liekö sitt' juuri tuo mun uusi mopomerkkini, siis jos Luoja suo??? Tässä teillekin faktaa kyseisestä merkistä jota rumpaliprinssikin harrastaa.


Moottoripyöristä puhuttaessa täytyy Yhdysvalloissa valmistettava Harley-Davidson, eli Harrikka tai Harlikka mainita omana tyyppinään. Harley-Davidson on ulkonäkönsä puolesta kuin mikä tahansa custom- tai cruiserpyörä. Omaksi lajityypikseen Harrikan tekee lähinnä sen maanisuuteen taipuvainen käyttäjäkunta, joka on kohottanut kyseisen moottoripyörämerkin jumalan asemaan elämässään. Harley-Davidsonin tekniikka on koko merkin historian ajan laahannut 40 - 60 vuotta muiden moottoripyörämerkkien perässä. Harley-kuskien keskuudessa onkin tapana noudattaa sääntöä kun oman kylän kellotapuli häviää näkyvistä, on aika kääntyä takaisin. Optimistisimmat Harley-Davidsonin omistajat kuitenkin tekevät joka kesä Lapin reissun, eli pyrkivät ajamaan pyöränsä Pohjois-Norjaan ja takaisin. Pisimälle on toistaiseksi päässyt tuntemattomaksi jäänyt joensuulainen Harley-kuski, jonka Harley-Davidson Sportster jaksoi menomatkalla Pudasjärvelle asti.[2]

6 kommenttia:

  1. Oletkos muuten kuullut pyörätuolin uusimman nimen? Sehän on Harley Parkinsson :-)

    VastaaPoista
  2. Joko Paloman käsi on täysin tervehtynyt?

    VastaaPoista
  3. hmm. Toivottavasti Harley Parkinsson ei ole käytössäni koskaan... Käteni ei ole kunnossa vielä kuukausiin, kuntoutus alkoi viimekuun lopulla. Tosin lastaa joudun aika-ajoin vieläkin käyttämään. Kadonneiden lihasten metsätksen saan aloittaa vasta joskus joulun jälkeen. Kuntoutusprojekti tuntuu tervanjuonnilta koskapa eteneminen on niin hidasta ja minä malttamaton. nyyh...

    VastaaPoista
  4. moi! koeta nyt palomapikkuinen kestää, pääset sitten uusin käsin kesällä ohjaksiin!
    enpäs ollutkaan harrikoista tuota teksniikkapuolta tiennyt :) muutenkaan mopoista pal mitää...
    mutta nyt on pari kertaa mielessä pyörähtänyt miten kauan menee siihen kun rupean kinuamaan päästä kokeilemaan ite ohjaamista...wingillä...:))

    VastaaPoista
  5. Parimetrinen Softail sopisi paloman tyyliin,,,,

    VastaaPoista
  6. Tunnen pari Harrikka-mimmiä,työporukoistani,ja kumpikaan ei merkkiä vaihtaisi,joten...Ja molemmat ovat myös pieniä ja hentoisia,kuten sinäkin.Onhan sun tien päälle päästävä ens kesänä :)

    VastaaPoista